Üstün kalite garantili temizliğimiz ile 4 mevsim boyunca halı ve koltuk yıkama hizmeti vermekteyiz. Yıkanan halı ve koltuk garantilidir. Halılarınız son teknoloji ürünü halı yıkama makinaları ve yardımcı ekipmanlar kullanılarak profesyonel ekibimiz tarafından yıkanmaktadır. Halılarınız kurutma odamızda yaz-kış fark etmeden %100 kuru olarak teslim edilir.

Güleryüzlü elemanlar ve ücretsiz servislerimiz ile evinizden alınan halılarınız ilk önce zamanla halının bünyesine nüfuz etmiş olan tozlardan arındırmak için 20 dk süre ile toz dolabında işlemden geçirilir.

Hemen ardından tam otomatik halı yıkama makinesinde özel şampuanlar ve de el değmeden yıkanır. Yıkama işlemi ıslatma, sabunlama, fırçalama, durulama, yumuşatıcı verme, tekrar durulama ve gelberi ile kirli suyun alınması aşamalarından oluşur.

Yıkanıp durulanan halılar son sistem santrifüj makinalarında sıkılır ve kapalı kurutma odalarına havalandırılmak üzere götürülür.

yün, elyaf ve pamuklu bütün yorgan çeşitleri sanayi tipi çamaşır makinalarında ve özel şampuanlarla ilk günkü görünümüne ve kavuşur en yumuşak hale getirilir. İyice kuruduktan sonra dezenfekte edilen yorgan ve battaniyeler poşet içerisinde teslime hazır hale gelir.

APAK Halı Yıkama; koltuk yıkamada da değişik teknik ve malzeme seçimi ile koltuklarınızı ilk günkü renk ve temizliğe kavuşturur. Yerinde koltuk yıkama; bayan personel tarafından, özel koltuk şampuanları ve leke çıkarıcıları ile 3 motorlu sanayi tipi ithal makina ile püskürtme ve emme yöntemi ile yapılır. Koltuklar takriben 4 saat içerisinde oturulacak hale gelir.